Menu

Zeebaars
Ceviche van zeebaars, watermeloen, tomaat, avocado, dashi

Hollandse garnalen
XO saus

Kabeljauw
Daslook, broodcroutons, gezouten citroen, witte wijn

Kreeft
Sereh, mais,  paksoy, gember

Lam
Asperge, ravioli met lamshachee, aubergine

Appel
Eucalyptus, gerookte Earlgrey en Granny Smith

 

 4 gangen ; zeebaars- kabeljauw – lam – appel                              75,-

5 gangen: zeebaars-garnalen – kabeljauw – lam – appel             85,-

6 gangen: alle hierboven genoemde gerechten                             95,-

 

Menu Prestige

KRAB & OESTER 

KALF EN KAVIAAR 

KREEFT IN BOUILLABAISSE 

HEILBOT ONDER LANGOUSTINE

PALING EN ASPERGE 

CROQUE FOIE MADAME 

ANJOU DUIF 

DESSERT

125,-

De menu’s zijn uitsluitend per tafel te bestellen. Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten wordt er een supplement berekend.

U kunt de menu’s uitbreiden met een selectie Hollandse kazen van de wagen à 19,00 p.p.

 

À LA CARTE

Zeebaars 26,-
Krab en oester 28,-
Hollandse garnalen 26,-
Langoustine 3 x 48,-
Heilbot onder langoustine 44,-
Hele Kreeft in bouillabaisse 51,-
Hollands lam 46,-
Duif 39,-
 Appel 16,-
Dame Blanche Nederlanden 20,-
Hollandse kazen 19,-

LUNCHMENU DU CHEF

Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag serveren wij buiten de menukaart om, tussen 12.00u – 14.00u een Lunchmenu du chef, 4 gangen á €55,- per persoon. Dit menu wordt aan tafel voorgesteld en is niet van te voren bekend.

FALLON & NICOLE

hebben de wijnkaart met zorg samengesteld; voor ieder wat wils en alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd. Door een nauwe samenwerking kennen zij de smaken van de keuken goed en kunnen, als dat gewenst wordt, deskundig adviseren. Ons team vertelt u, met veel liefde voor hun vak, graag interessante en vaak verrassende weetjes over de meest uiteenlopende wijnen en druivensoorten. Onze wijnkelder biedt wijnen vanaf 29.50 per fles.

Met onze toeleveranciers hebben wij een nauwe en intensieve samenwerking, zoals Smaragd Wijnen van Martijn Verkerk.

HET TEAM VAN DE NEDERLANDEN

bestaat uit jonge, gedreven vakmensen die hun kennis graag overdragen aan leerlingen en stagiaires. Het bedieningsteam staat onder leiding van Benjamin den Boer en Oscar van Vliet.