type kamers

Per 1 maart 2018 zijn alle kamers in een nieuw jasje gestoken! Een verbouwing van 6 maanden heeft de eerste en tweede etage omgetoverd in een eigentijds Boutique hotel dat naadloos aansluit op de beleving van ons restaurant.

De nieuwe badkamers zijn voorzien van een bad en een douche apart, m.u.v. de eenpersoonskamer en 1 standaard kamer, die hebben alleen een heerlijke stortdouche.

Wegdromen op een Nilson bed, een Nederlands beddenmerk met veel comfort en een hoge kwaliteit. Inrichting gemaakt en uitgevoerd door Nederlandse merken en bedrijven. Een fijne fauteuil om niet je tas in te gooien of je overhemd overheen te leggen, maar om te genieten van een prachtig uitzicht over de Vecht of het lezen van een goed boek.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een lang gekoesterde wens van ons en onze vaste gasten. De zwoele zomeravonden zijn nu meer dan welkom om lang te kunnen genieten van een diner buiten op het terras, maar toch te overnachten in een prettige atmosfeer op de kamer.

De charmes van het pand uit 1680 zijn in tact gebleven. De balkenplafonds, de schuiframen, schuine kozijnen doen ons denken aan de bijzondere historie. De kamers zijn alleen bereikbaar per trap, er is geen lift aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan in ons hotel, restaurant en op ons terras.

Kamer

Een comfortabele kamer gelegen aan de achterkant/zijkant op de eerste etage of op de tweede etage. De kamer is voorzien van een badkamer met bad en douche apart, airconditioning en WIFI. De oppervlakte is tussen de 22 en 32 m2.

Totaal zijn er 4 kamers in dit type beschikbaar. In deze prijsklasse is er ook 1 eenpersoons kamer op de tweede etage met een badkamer met stortdouche.

Luxe kamer

Een comfortabele kamer gelegen op de eerste etage met uitzicht op de Vecht. Een van de kamers is aan de achterzijde gelegen maar heeft een fijn balkon op het zuiden met een Lounge set. De kamer is voorzien van een badkamer met bad en douche apart, airconditioning en WIFI. De oppervlakte is tussen de 28-38 m2.

Er zijn 5 kamers in dit kamertype beschikbaar.

Suite

Een geweldige ruime kamer op de tweede etage met uitzicht op de Vecht.

Een badkamer met douche en toilet, in de kamer zelf een luxe vrijstaand bad met wasmeubel. Een uitgebreide zit maakt het plaatje compleet voor een luxe verblijf. Uiteraard ook voorzien van airconditioning en WIFI. De oppervlakte is bijna 50 m2.

Er is één suite beschikbaar.